Chuť pravej Jelínkovej slivovice a blahodarné účinky lipového medu. Prirodzená medová aróma s ľahkým ovocným tónom má jasne slivkové dozvuky, v ktorých môžeme cítiť sušené slivky, karamel a lipový kvet.
Základom je klasická slivovica, ktorá sa vyrába trojstupňovou destiláciou vyzretého slivkového kvasu. Následne je destilát zmiešaný s pravým lipovým medom. Dlhodobá macerácia medu mu dodáva zlatistú farbu, jemnú chuť a medovú vôňu. Vďaka modernému technologickému postupu nadväzujúcemu na tradičné pálenecké umenie vizovických páleničiarov je zaručená stálosť destilátu. Následne je uložený na zrenie v tankoch, kde dôjde k zladeniu chutí a vôní a „zaguľateniu“ destilátu.
V Medovej slivovici sa snúbi slivovica odrážajúca Valašsko s jeho tradíciami a spojením s prírodou s chuťou a vôňou lipového medu, ktorý je včelármi označovaný za najkvalitnejší a je u neho preukázaný pozitívny vplyv na ľudský organizmus.